Sunday, October 2, 2016

Keep those Grey Cells Active


Something for seniors to do to keep those "aging" grey cells active! And for you younger ones, to get them growing!!
 
1. Johnny's mother had three children.  The first child was named April. The second child was named May.  What was the third child's name? 
 
2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall and he wears size 13 sneakers.  What does he weigh? 
 
3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world? 
 
4. How much dirt is there in a hole... that measures two feet by three feet by four feet? 
 
5. What word in the English Language... is always spelled incorrectly? 
 
6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer.  How is this possible? 
 
7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg.  Why not? 
 
8. What was the President’s Name...in 1975? 
 
9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now? 
 
10. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"? 
 
11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field? 
 
  
 
 
Here are the Answers: (No peeking!)  
1. Johnny’s mother had three children.  The first child was named April.  The second child was named May.  What was the third child's name? 
 
Answer: Johnny, of course. 
 
2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers.  What does he weigh? 
 
Answer: Meat. 
 
3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world? 
 
Answer: Mt. Everest; it just wasn't discovered yet.  [You’re not very good at this are you?] 
 
4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet? 
 
Answer: There is no dirt in a hole. 
 
5. What word in the English Language is always spelled incorrectly? 
 
Answer: Incorrectly 
 
6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer.  How is this possible?
 
Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere. 
 
7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg.  Why not? 
 
Answer: You can't take pictures with a wooden leg.  You need a camera to take pictures. 
 
8. What was the President's Name in 1975? 
 
Answer: Same as is it now - Barack Obama [Oh, come on ...] 
 
9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now? 
 
Answer: You would be in 2nd.  Well, you passed the person in second place, not first. 
 
10. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"? 
 
Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow [Duh] 
 
11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field? 
 
Answer: One.  If he combines all of his haystacks, they all become one big one. 
 
IMPOSSIBILITIES IN THE WORLD 
 
1) You can't count your hair. 
2) You can't wash your eyes with soap. 
3) You can't breathe through your nose when your tongue is out. 
 
Put your tongue back in your mouth, you silly person. 
 
 
Ten (10) Things I know about you. 
 
1) You are reading this. 
 
2) You are human. 
 
3) You can't say the letter ''P'' without separating your lips. 
 
4) You just attempted to do it. 
 
6) You are laughing at yourself. 
 
7) You have a smile on your face and you skipped No. 5. 
 
8) You just checked to see if there is a No. 5. 
 
9) You laugh at this because you are a fun loving person everyone does it too. 
 
10) You are probably going to send this to see who else falls for it.
 
You have received this e-mail because I didn't want to be alone in the idiot category. 
 
 
TO ALL MY INTELLIGENT FRIENDS
 
Keep that brain working; try to figure this one out....
 
See if you can figure out what these seven words all have in common?
1. Banana
2. Dresser
3. Grammar
4. Potato
5. Revive
6. Uneven
7. Assess
 
 
Give it another try....
Look at each word carefully.  You'll kick yourself when you discover the Answer.  This is so cool.....
 
REMEMBER I ONLY SENT THIS TO MY SMART FRIENDS
 
NOW DON'T LET ME DOWN
 
No, it is not that they all have at least 2 double letters....
Answer is below!
 
 
Answer:
 
In all of the words listed, if you take the first letter, place it at the end of the word, and then spell the word backwards, it will be the same word.
 
Did you figure it out?
 
No?  Then send this to more people and stump them as well.
 
Then, you'll feel better too.....!

No comments:

Yes, You CAN Watch TV Online Legally & For Free

By Dan Price   More people are  cutting the cord  every day as thousands of disillusioned viewers struggle to find value for money in $...